Ελληνικά | English | Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
Τσιρίδειον Ίδρυμα
Αναζήτηση:   |   Εξειδικευμένη Αναζήτηση   |   Επικοινωνία   |   Αρχική Σελίδα
Το Ίδρυμα
Το Μουσείο
Εκθέματα
Δραστηριότητες
Νέα
Εκδόσεις
Πολυμέσα
Συνδέσεις
Ηλεκτρονική Λίστα
Κριτικές
Επικοινωνία

Φως στα Ανεξήγητα

Άγγελου Τσιρίδη (Eλληνική έκδοση)Σελίδες: 72

Μέγεθος: 13.5 x 20 εκ.

Tετραχρωμία
Eικόνες: 6
Bιβλιοδεσία: χαρτόδετο
ISBN: 978-9963-691-39-5

 

 

Το βιβλίο Φως στα Ανεξήγητα είναι οι προβληματισμοί και η προσπάθεια του Άγγελου Τσιρίδη να δώσει λογικές και τεκμηριωμένες λύσεις σε ορισμένα ερωτήματα που πολλοί άνθρωποι έχουν. Γίνεται προσπάθεια να ερμηνεύσει θέματα όπως τη Θεότητα και άλλα περιστατικά που έχουν γίνει στο παρελθόν βλέποντας τα και από την επιστημονική πλευρά, κάτι που μέχρι σήμερα θεωρείται ότι το ένα είναι τελείως διαφορετικό με το άλλο. Οι προβληματισμοί αυτοί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, έχουν διαρκέσει αρκετές δεκαετίες στην προσπάθεια του να βρει τον συνδετικό κρίκο που τα ενώνει. Μετά την ανακάλυψη του οι ερμηνείες έγιναν πιο σαφής και αποδεκτές.

Άγγελος Τσιρίδης

 

 

Σύντομο βιογραφικό

 

Ο συγγραφέας γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1945. Διετέλεσε οικότροφος στην Αμερικανική Ακαδημία της Λάρνακας. Το 1961 έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, όπου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός. Το 1968 επέστρεψε στην Κύπρο και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως Πολιτικός Μηχανικός στο Τμήμα Δημοσίων Έργων. Μεταξύ των καθηκόντων του ήταν μελέτες γεφυρών και οδοποιίας. Δημιούργησε επίσης και επιτήρησε Εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου ανά το Παγκύπριο.

 

Ιδιωτεύει δημιουργώντας τις Εταιρείες Tsircon & Tsircon Constructions οι οποίες ασχολούνται με εξειδικευμένα οικοδομικά υλικά και εργασίες.

 

Είναι συλλέκτης και μεταξύ των συλλογών του περιλαμβάνονται αξιόλογα ευρήματα αρχαιοτήτων. Έχει επίσης μία από τις καλύτερες ιδιωτικές συλλογές στην Ευρώπη Ορυκτών και Απολιθωμάτων.

 

 

Διανέμεται από τις Εκδόσεις «ΕΝ ΤΥΠΟΙΣ»

www.entipis.com